escaperoom 007

4.78 van 5 sterren (35 recensies) (id:333)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?
CAPTCHA Image
Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.
24 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf!
We begonnen met de escape room, waar veel leuke maar moeilijke spellen aanwezig waren. We hadden het net gehaald, om dit te vieren zijn we na afloop nog iets lekkers gaan eten bij het wapen. Beide zeker een aanrader!
24 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
zo uniek
Het is wel even wat anders zo in een bunker te spelen. Uniek was het zeker! Nooit gedacht dat het in een echte bunker zou zijn. De sfeer was echt gezellig en ook spannend om zo een donkere bunker in te lopen. Maar dit is hoe dan ook een aanrader
19 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
De prachtige omgeving en passende sfeer. Moeilijke, maar erg leuke en toepasselijke spellen. Super mooie inrichting en aardig personeel, dat is allemaal wat deze escape room zo geweldig maakt. Zeker een aanrader!
18 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
geweldig
Wat een super geweldige ervaring. Super uniek en echt vet. Het is zeker een aanrader om te gaan doen! Wat hebben wij dit geweldig leuk ervaren.
12 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
super!
Wat een unieke ervaring. Wij hadden niet verwacht dat het echt in een oude bunker zou zijn. Super leuk net echt en zeker een aanrader.
12 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
We werden erg goed geholpen door het personeel. Er waren veel leuke spellen en alles is goed in elkaar gezet. Ook een erg mooie ruimte en omgeving! We hebben het erg naar ons zin gehad!
5 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Een super escape room op een mooie locatie. Het ons gelukt om binnen de tijd de bom onschadelijk te maken. Zeker de moeite waard om deze escape een keer te doen!
5 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een te geweldige ervaring
We hebben het met onze groep erg naar ons zin gehad. De omgeving en sfeer maken de ervaring nog spannender. Een echte aanrader!
5 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super!
we hebben echt een super ervaring gehad! een super leuk persoon voor de uitleg en wat een gave escape hebben wij mogen doen
2 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend leuk!
Dit was mijn eerste keer dat ik een escape room had gespeeld. Het beviel mij ontzettend goed. De puzzels waren leuk om te doen en er zaten leuke verrassingselementen in! Zeker een aanrader!
2 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een ervaring rijker
Vandaag heb ik de escape Room 007 in Willemstad gespeeld! Het was een ontzettend leuke ervaring en we hebben veel gelachen. Sommige dingen hadden we snel door en andere dingen wat minder snel. Echt een aanrader om te doen!
19 okt 2017
3.33 ( 3.33 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een te gekke escape room!!!
Wij hebben met 8 groep 6 kinderen in de leeftijd van 9 jaar deze escape room gedaan en het was een groot succes! Het is aan te raden om met een volwassene naar binnen te gaan. De opdrachten en hints worden op de leeftijd van de kinderen aangepast maar alsnog is het aanpoten om de escape binnen een uur te volbrengen. Wij hadden 34 seconden over, spannend!!! De locatie en begeleiding zijn een dikke plus!
10 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape 007
Best een moeilijke escaperoom maar heel afwisselend en echt een super leuke omgeving. Het komt allemaal heel echt over. Het is echt net gelukt met nog een minuutje op de klok. Leuk de foto voor- en achteraf.
Zeker de moeite waard!
29 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader!
Erg leuke escape room op een fantastische locatie. Uiteindelijk is het ons gelukt om binnen de tijd de bom onschadelijk te maken. Absoluut de moeite waard om deze escape room een keer te bezoeken.
8 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bond, James Bond
De locatie van deze escape room is echt top! Het past super goed bij het thema en brengt je daardoor meteen in de juiste sfeer.
De opdrachten zijn wel voornamelijk cijfermatig maar ook voor mensen zonder rekenknobbel te doen. De opdrachten zijn niet heel erg gericht op samenwerken dus voor teambuilding oid niet heel geschikt maar als vriendengroep is het hartstikke leuk! Wij zijn met nog net iets meer dan 4 minuten op de klok ontsnapt!
Een aanrader!
24 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Genoten!
Wat een gave kamer! De kamer is erg goed ingericht en geeft je een spannend gevoel. De spellen waren lastig, maar met samenwerken en goed nadenken zijn ze goed te doen! Met nog een paar minuten over weten te ontsnappen uit de kamer :)
17 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top
Mooie locatie, leuke spellen en vriendelijk personeel. Helemaal top!
17 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super kamer
vandaag voor de eerste keer een escape room gespeeld en het is erg goed bevallen. Helaas zijn we net niet ontsnapt, maar dat neemt de pret niet weg! Bedankt.
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk dagje uit!
ons bedrijfsuitje gehouden bij deze escape room met 20 collega's. Leuk om te zien dat de chaos in de eerste minuten omslaat in goed samenwerken na verloop van tijd.! het personeel ontving ons ook goed en waren erg enthousiast. kortom, een leuk dagje uit!
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk gezins uitje
Met het gezin de 007 Willemstad gedaan. Was onze tweede escape room. Puzzels waren leuk en soms moeilijk. Hebben het net niet gered, maar komen zeker een keer terug voor een één van de andere kamers.
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed
Het is een leuke en goede escaperoom
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Leuke escaperoom!
14 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vet
Een hele vette escaperoom. Wij hebben gelukkig kunnen ontsnappen aan de bom!
14 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom
Leuke maar moeilijke escaperoom op een geweldige locatie. Wij zijn helaas niet ontsnapt
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Prima escaperoom
Prima escaperoom voor een middagje met vrienden of collega's. Personeel is heel behulpzaam en aardig.
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Wat een spannende maar leuke escaperoom is dit zeg.
Wij hebben het naar ons zin gehad ook heel leuk personeel
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie locatie
Van te voren eerst gaan eten en daarna de escaperoom gespeeld. Wij hebben een super leuke avond gehad en het personeel was geweldig.
10 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
We hebben hier een leuke ervaring aan over gehouden
4 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor een teamuitje!
Wij hebben het als teamuitje gedaan, super leuk en goed voor het teamverband!
28 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
We vonden het allemaal erg spannend maar zeker erg leuk om te doen. Achteraf kregen we de oplossingen te horen en dan heb je vaak een ‘AHA’ moment! Ook de geluiden en beelden in de kamer waren erg leuk.
27 sep 2016
3.67 ( 3.67 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Het was een ontzettend leuke ervaring voor mijn eerste escape room; alles was in sfeer en mooi afgewerkt. Aanrader!
27 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
Super leuke ervaring, we hebben echt genoten, wisten niet dat het zo leuk was en dat deze room zo goed in elkaar zat. De spanning bleef van de eerste minuut tot het moment waarop wij ontsnapte, 3 minuten voor het uur om was.. aansluitend nog lekker gegeten.
Een aanrader voor iedereen!
10 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Met een groep vrienden (8 in totaal) een bezoek gebracht aan deze escaperoom. We werden netjes ontvangen door het personeel!

Eenmaal in de bunker kon het speuren beginnen. Helaas, was onze groep net iets te groot. Daardoor kreeg je niet mee wat de anderen hadden gevonden of wat belangrijk was. Misschien met een groep van max. 5 tot 6 personen net iets spannender / leuker. Zeker een aanrader voor de escape liefhebbers!
5 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!!
Wat een leuke activiteit! Na een korte toelichting ga je naar de bunker, iedereen krijgt een witte jas aan en dan stap je het 'lab' binnen. De deur gaat dicht en de tijd gaat lopen, met een leuk muziekje op de achtergrond. Eerst heb je geen idee wat je moet doen en dus gaat iedreen wat rondkijken en je komt steeds meer dingen tegen. En iedereen wordt steeds fanatieker, erg leuk! Het was niet eenvoudig, maar we hebben het gehaald met nog 14 minuten over!! Wij waren met 6 volwassenen, dat werkt prima.
7 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) escaperoom 007
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk én weer eens iets anders
Erg leuk om een keer te doen, zeker een aanrader!