Escape room 007 Willemstad

4.83 van 5 sterren (64 recensies)

OVER DEZE LOCATIE
De rage van dit moment is de Escape Room. Een mysterieuze, afgesloten ruimte waarbinnen een spannend en onvoorspelbaar spel wordt gespeeld. Logisch nadenken en samenwerking vormen er de sleutel tot ontsnapping. Lukt het jullie door het oplossen van puzzels en raadsels binnen een uur uit deze geheime bunker van James Bond te komen? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnapfeest dat u niet snel zal vergeten!

Het maakt niet uit of u specifiek naar een activiteit zoekt om samen met uw collega's, vrienden of familie te spelen. De Escape Room 007 is een zenuwslopende uitdaging voor iedereen. Tijdens het spelen van de Escape Room leert u uw medespelers pas 'echt' kennen. Wanneer u de Escape Room heeft gespeeld, dan kunt u rustig napraten onder het genot van een hapje en drankje bij het Wapen van Willemstad. Het is ook mogelijk om vooraf alvast wat te gaan eten.

Ontsnappen en een hapje eten
Een geslaagde ontsnapping uit de Escape Room 007 mag natuurlijk gevierd worden! Dat kunt u doen bij Het Wapen van Willemstad met een overheerlijke lunch of diner. Als u meer wilt weten of een reservering wilt doen bij Het Wapen van Willemstad, neem dan contact op.
06-57034076
Benedenkade 12 , 4797 AV Willemstad
rolstoel toegankelijke kamer
gratis parkeren
eetgelegenheid
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
lounge gelegenheid
2-8 personen
ma t/m zo € 99,50 per spel