Escape Room Veluwe Nunspeet

4.61 van 5 sterren (82 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

1 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kids escaperoom de barones
Super kinderfeestje gehad voor onze zoon van 10 vanmiddag in De Barones escaperoom. Henk legt alles duidelijk uit en begeleidt de groep op een hele leuke manier. Wij gaan zeker nog een keer de andere kamers doen!
14 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een supertoffe ervaring
Samen met onze 2 dochters van 9 en 11 waagden wij ons toch aan 'Aandacht'. We kregen heel uitvoerig uitleg vooraf, en gingen enthousiast de uitdaging aan. We haalden het net niet, maar dat vonden we bijlange niet erg. De 2 meiden vond het een 'waauw' ervaring, en wij als ouders hebben er ook van genoten.
9 jul 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Kinderfeestje: top!
Mijn dochter heeft met haar vriendinnen de Escaperoom voor kinderen gedaan. Wat een adrenaline. Gelukkig werden ze na een poos wat rustiger en zag je ze samen werken aan de leuke puzzels. Verder goede ontvangst!
6 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aandacht met aandacht voor leuke puzzels
Met z'n tweeën kamer 'Aandacht' gedaan, nadat we eerder met zes man al eens 'de Barones' hadden gedaan. 'Aandacht' vond ik tot het eind een zeer verrassende kamer met leuke puzzels. Omdat we geen aanwijzingen vroegen redden we het niet binnen de tijd, maar het plezier is er niet minder om. Je merkt pas na zo'n uur hoe intensief je bezig bent en even al het andere vergeet. Leuke ontspanning bij aardige enthousiaste mensen.
20 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste Escaperoom ervaring
Super om dit een keer te doen!
Leuk om te merken dat je echt elkaar nodig hebt om tot de oplossingen te komen.

Aanrader!
9 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kennismaking met Escape Rooms!
Wat was dat leuk! Met onze dochter van 10 hebben wij voor het eerst een escape room gedaan. We werden erg enthousiast ontvangen door Rianne. De kamer (Aandacht) was voor ons alle drie interessant en uitdagend. Hoewel het ons net niet lukte om binnen het uur te ontsnappen, gingen we toch met een positief gevoel weg. We komen zeker eens terug voor de Barones!
1 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Feest 15 jarigen
Onze meiden hebben een ontzettend leuke middag gehad! Enthousiaste mensen, prima uitleg. De barones was prima te doen voor ze, op tijd gehaald en precies goed. Ze moesten echt goed nadenken en overleggen. Aanrader!????????
27 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room
Leuke kennismaking met Escape Rooms. Voor ons net wat te weinig tijd. Leuke puzzels met aardige verbanden. Uitdaging genoeg. Vriendelijke ontvangst.
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!!
Met de familie hebben we voor het eerst een escape-room gedaan. Verspreid over twee kamers, de kinder-escape en de aandacht. Voor iedereen was het de eerste keer en iedereen vond het erg leuk. We zijn zeer goed opgevangen. Een unieke ervaring!
15 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste ervaring met deze escape room
Vandaag deze escaperoom gedaan met het gele gezin, waarvan de meesten dit voor het eerst deden. Een erg leuke ervaring, leuke puzzels en een verrassende kamer. Duidelijke uitleg vooraf en na afloop nog een evaluatie met een leuke groepsfoto. Voor mezelf zou ik zeggen doe een kamer met max. 4 personen. Voor herhaling vatbaar.
15 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Nunspeet
Geweldige ervaring! Hele leuke puzzels en raadsels! Het uur was voorbij voordat we er erg in hadden! Beslist een aanrader!
15 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Mijn dochter van 11 heeft haar feestje gevierd met 4 vriendinnen. Leuk ontvangst en duidelijke uitleg. De meiden vonden het erg leuk, waren erg enthousiast! Een geslaagde activiteit voor haar feestje!
10 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond!
Eerste escape room ervaring en die was erg goed. Ontvangst was vrolijk en spontaan, wel een beetje basic maar dat heeft z'n charme! De kamer (aandacht) was mooi aangekleed met leuke puzzels, zeker een aanrader om een keer te doen.
31 mrt 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ontvangst en kamer
We hebben de kamer Barones met 2 spelers gespeeld en tot een goed einde weten te brengen! De ontvangst was heel vrolijk en hartelijk, en na even wat korte uitleg en een plaspauze vol goede moed begonnen aan de zoektocht naar de diamanten. De ontvangstruimte was gezellig, maar zou wat uitbundiger mogen, bijvoorbeeld met een bar. Nadat we in de mood van het escapen waren gekomen, hadden we de draad van de puzzels te pakken. De puzzels zelf zijn leuk gevonden en goed op te lossen, maar er zijn wel redelijk wat hangsloten, wat we een beetje jammer vonden. Al met al een leuke room, uitdagend en je moet wel doorwerken, maar dan is ie goed te doen!
31 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Kinder Escape
Onze dochter Britt heeft een geslaagde verjaardag gevierd bij Henk en Rianne in de Kinder Escaperoom De Barones. Het spel werd duidelijk uitgelegd en de aanwijzingen tussentijds voelde Henk goed aan. Alles doorspekt met een leuke dosis humor. Een aanrader!
24 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinderescape in room de Barones.
Super leuke ontvangst in ontspannen sfeer . Voorafgaand werd het spel goed uitgelegd. De meiden vonden het kinderescape heel leuk. Zeker een aanrader voor een kinderfeest!
18 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
top
Tijdens kinderfeestje gebruik gemaakt van de kinderescape.
Kinderen vonden het geweldig. Iedereen deed goed mee.
Ook erg leuk dat we mee konden kijken op een scherm. Ondertussen werd er uitleg gegeven aan ons. Top!
Er was 1 kind wat het toch wel iets te spannend vond. Hier werd heel goed mee om gegaan.
9 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Tempo-Team
Op 7-3-2017 hebben wij met een groep Tempo-Team medewerkers beide ''rooms'' gespeeld. We werden vriendelijk opgewacht en alles werd ons duidelijk uitgelegd. De ruimtes waren leuk ingericht en de opdrachten varieerden van makkelijk tot moeilijk. Zeker te doen als je als team samenwerkt. Voor ons een echte teambuilding oefening.

Ik zou deze Escape room zeker adviseren om te bezoeken.
8 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Hartelijk ontvangst en een leuke en uitdagende escape room!
27 feb 2017
3.33 ( 3.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Afgelopen woensdag met een groep collega's deze escaperoom gedaan. Zeer klantvriendelijk ontvangst en achteraf een leuke analyse gekregen van de groep. De kamer zelf was relatief moeilijk. Qua aankleding niet zo spectaculair als eerdere gespeelde kamers. Al met al wel een aanrader.
5 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Veel verschillende puzzels en verrassingen
De Aandacht-kamer heeft veel verschllende puzzels en maakt gebruik van een uniek systeem waarbij je met de iPad hints gaat vragen. Voor beginners is het wat verleidelijk om snel hints te gaan vragen, dus daar moet je wel voor uitkijken. Het enige nadeel vond ik dat het verhaal over de boer niet echt van de grond kwam.
4 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste ervaring
Voor ons vijven de eerste ervaring met een escaperoom. Erg leuke, originele puzzels waarvoor we goed moesten samenwerken. We werden steeds fanatieker en de kamer had een aantal verrassende elementen.
9 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom
Dit was onze eerste ervaring met een Escaperoom.
We werden goed ontvangen en erg enthousiast voorbereid op wat er allemaal ging komen. De verrassing van alle opdrachten was groot en erg leuk. Ondanks dat we net de laatste opdracht niet gehaald hebben was het toch erg leuk!.
Het enige waar ik meer van verwacht had was de aankleding van de kamers.Ik had op een aantal sites van escaperooms gekeken en dat zag er meestal wat spectaculairder uit.
Wij hadden de kamer "aandacht".
de evaluatie achteraf was goed.
2 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Toffe escape room met hartelijke ontvangst
Wij speelden de escape room 'aandacht'. We waren zeer gecharmeerd door de hartelijke ontvangst en duidelijke uitleg van Rianne! Door haar en de uitdagende room heb ik er nu drie mede-verslaafden bij voor wie dit de eerste escape room was. De puzzels zijn goed bedacht en uitdagend, zeker niet voor de hand liggend. Na afloop raakten we er niet over uitgepraat. We komen zeker nog een keer terug om de andere room te spelen! Bedankt!
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Wij zijn met vrienden, in totaal met vier volwassenen en vier kinderen, voor het eerst naar een Escaperoom geweest. Het was erg leuk om de vier kinderen via een monitor de Kinder Escape te zien doen en dat ze dit zichtbaar zo leuk vonden. De volwassenen hebben daarna de Room 'Aandacht' gedaan wat een heel leuke eerste ervaring was met het fenomeen Escape Rooms. Heel goed in elkaar gezet! Rianne, bedankt voor de fijne ontvangst in huiselijke sfeer!
12 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Knappe Kamer
Mijn eerste escape-room; ik vind dat er mooi gebruik is gemaakt van licht en muziek. En de puzzels zijn goed doordacht. De hartelijke ontvangst, uitleg en 'analyse' van Rianne maken dit uitje nog leuker!
25 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe ervaring, met gave puzzels!!
De Escape room Veluwe Nunspeet maakte onze teambuilding compleet. We werden ontvangen met een gezellige en enthousiaste uitleg. Deze escaperoom was een super leuke ervaring met goede puzzels en leuke verrassingselementen. De collega's die al vaker een escaperoom hebben meegemaakt, vonden de puzzels en de verrassingselementen van deze room erg gaaf!
11 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
aanrader
Leuke en gevarieerde puzzels, uitdagend! als je echt vast loopt kan je hints gebruiken maar dat kost je wel tijd (qua eindscore). Het thema/verhaal is wat meer op de achtergrond, dus geen schrikeffecten enzo, maar dat maakt de kamer wel toegankelijk voor meer leeftijden. Hartelijke ontvangst en echt een leuke middag gehad!
18 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk om te doen
Super leuk vonden wij het. Met 3 volwassenen en 2 kinderen. Dit moet je gewoon een keer gedaan hebben. Het kind in je komt weer boven. Het enthousiasme van Rianne is super. Het was een ervaring en avontuur
12 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gave escaperoom!!
Wij (vader, moeder en twee 14 jarige jongens) zijn heel enthousiast over deze escaperoom. We vonden het uitdagend en heel leuk opgezet! Voor mijzelf was dit de tweede escaperoom voor de mannen hun derde! Unaniem vinden wij deze escaperoom een aanrader! Deze doet niet onder voor de duurdere escaperooms in de Randstad! Wij hebben de deur geopend bij 54 minuten!
8 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke middag gehad
Vorige week een heerlijke ervaring gehad bij escaperoom Veluwe. Helaas niet ontsnapt maar desondanks onder de indruk van de leuke puzzels. De opzet van de kamer is overzichtelijk. De ontvangst was heel plezierig. Uitleg van tevoren prima, met een voorbeeld voor de nieuwelingen onder ons. Prima.
11 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk en Pittig
Helaas niet ontsnapt binnen de tijd. Voor de meeste van ons de eerste keer maar dat het pittig was begrepen we wel van een medespeelster die al 5 andere escaperooms had bezocht en meestal wel op tijd was ontsnapt. Een uitdaging dus! Werkt verslavend! Trouwens ook een leuke ontvangst! Super gezellig!
4 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
nadenken
Het is ontzettend leuk om naar deze escape room te gaan! Er zijn veel verschillende puzzels en de sfeer van de kamer is ook erg leuk. Om zelf echt goed te puzzels op te lossen is best lastig, je moet wel echt goed nadenken, wil je het zonder hints doen! Echt de moeite waard om een keer te doen!!
3 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
escape room zoals die hoort te zijn!! Super ontvangst
Samen met een groepje van 5, waarvan twee ervaren escapers en drie die voor het eerst gingen escapen deze kamer gedaan, mede Door de goede recensies. De recensies waren dan ook terecht, je meent dat de personen achter deze ruimte het als hobby doen, we werden enthousiast ontvangen en na een hele snelle escape werd er nog ruim de tijd genomen om na te spreken. Het was erg leuk dat Rianne gekeken en meegeschreven had over hoe we als groep functioneerden.
De puzzels waren goed, precies hoe een escaperoom hoort te zijn. Er zat een goede logica in de puzzels, maar je moet ook zeker out of the box denken.

Kortom; een echte aanrader voor onervaren en ervaren escapes! !
28 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke, eerste ervaring!
Wij hebben vanavond een hele leuke avond mogen hebben bij escape room in Nunspeet! Dit was onze eerste keer in een escape room en we zijn heel enthousiast! We werden heel vriendelijk ontvangen, alles is goed uitgelegd en de puzzels waren uitdagend en leuk! Wij willen zeker nog eens terug komen wanneer de nieuwe kamer er is!! :-)
26 jun 2016
2.67 ( 2.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede kamer met leuke puzzels maar smoezelige lokatie
Gisteren met 6 vriendinnen naar de Escape Room in Numspeet geweest. De puzzels waren gaaf en spannend! De organisatoren ontvingen ons zeer vriendelijk en enthousiast! Enkele tips voor de organisatoren (vooral ivm andere Escape Rooms):
-Door de rommel op de lokatie en de ratjetoe aan oude meubels ziet het er allemaal wat smoezelig uit. Het kan een stuk stijlvoller denken wij!
-Als je een aanwijzing gebruikt wordt er achteraf een minuut bij de totaal score opgeteld. Dit zie je helaas niet direct op de klok waardoor het spanningselement van 'ik haal het wel/niet' ontbreekt. Het zou beter zijn als de klok direct een minuut vooruit springt bij gebruik van een aanwijzing.
17 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Wessel en Pepijn op pad
Gisteren met m'n kleine broertjes van 11 en 9 (bijna 10 zoals Pepijn zegt) naar Nunspeet gereden. Ze hebben hier hun eerste Escape Room gedaan, al is het niet echt een Escape Room. Je moet er achter komen wie de diamanten heeft gestolen.

Wessel en Pepijn begonnen wat onwennig in de kamer, maar na 10 minuten zaten ze er helemaal in en gingen ze lekker aan de gang. Ze hebben zich geen minuut verveeld, wat nog wel eens gebeurt bij kinderen. Uiteindelijk hebben ze na een uurtje de dader gevonden en hebben ze een prachtig certificaat ontvangen.

De ontvangst door Henk en Rianne blijft geweldig, mooi om te zien hoe ze omgaan met kinderen en alles rustig vertellen. Ook de nieuwe ruimte hangt vol met puzzels en overal kun je kleine en grotere spelletjes vinden.

Ga zo door en ik kom graag de nieuwe kamer spelen binnenkort.
16 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinder Escape room gedaan
We zijn vandaag naar de Kinder Escape Room geweest in Nunsspeet en we werden meteen ontvangen door Henk en Rianne, een heel hartelijk ontvangst. We gingen ook een spelletje doen en dat was dat je een bom onschadelijk moest maken en dat was erg leuk. Na het spel gingen we beginnen met de escape room. Dat was heel erg avontuurlijk, leuk en cool!!
13 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Het ultieme uitje met vrienden en familie
De EscapeRoomVeluwe staat bekend om zijn warm ontvangst. Wat een aardige, gezellige organisatie! De spanning begint al als je binnenkomt. De puzzels zijn origineel en zitten erg goed in elkaar. Met een speciale app kun je ook nog eens je eigen spelverloop bepalen! Net op t nippertje konden wij ontsnappen, maar wat was dat spannend! Kan niet wachten op hun volgende kamer.
25 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De ultieme test voor 7 vriendinnen
Met 7 vriendinnen allemaal voor de eerste keer een escape room. Op internet las ik al positieve recensies dus het leek me een goede keuze. En dat was het ook! Heel hartelijk en persoonlijk ontvangen door Henk, die ons met veel passie een duidelijke uitleg gaf. Escape Room Veluwe Nunspeet is uitdagend, super goed en leuk in elkaar gezet, niet makkelijk, maar wel zeker haalbaar. Echt een aanrader! Na deze ervaring zullen wij ook zeker vaker escape rooms bezoeken. Met z'n zevenen ging goed, maar een iets kleiner aantal was wel beter geweest, vandaar dat dat ook wordt aangeraden.
20 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room veluwe
Het was geweldig om dit samen met mijn collega's te doen.
We werdenenthousiast ontvangen, waarna een goede uitleg volgde.
Niemand van ons haddit ooit gedaan, maar was zeker de moeite waard...wij kijken terug op een geslaagd teamuitje.
19 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
leuke en originele escape
Met een groep vrienden deze room gedaan. Wij doen vaker escape rooms en zijn dus wel een beetje kritisch. Deze kamer had ontzettend originele elementen! Erg spannend en we waren bijna bang dat we het niet binnen de tijd zouden halen maar het was gelukt. Erg genoten! Super vriendelijke ontvangst ook. Kan niet wachten op de nieuwe kamer!
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een dag om nooit te vergeten!
Afgelopen woensdag heb ik samen met mijn vader 'meegedaan' aan deze Escape Room. Het was onze eerste ervaring en we hebben er ontzettend van genoten. De kamer was verrassend, de puzzels waren leuk en uitdagend, en het personeel was ontzettend vriendelijk. We gaan ook zeker naar de andere Escape Room wanneer deze klaar is! Zeker een aanrader.
14 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging met familie
Wij gingen met de familie de uitdaging aan in de escape room. Van de zes waren er van ons drie die al eens een escape room hadden gedaan en drie die voor het eerst waren. We werden ontzettend hartelijk welkom geheten door de enthousiaste Rianne, door haar krijg je nog meer zin om te beginnen. Zij gaf ons een goede uitleg over de kamer. Ze gaf wat voorbeelden voor degenen die voor het eerst waren en lichtte toe hoe de sloten werkten, wel zo fijn! De puzzels in de kamer waren uitdagend maar goed te doen. Het lukt ons eruit te komen en iedereen vond het een superleuke ervaring! Zeker een aanrader dus!
10 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe Escape Room
Leuke ontvangst door Rianne, het was erg gezellig. Escape Room van goede kwaliteit. Erg leuke ervaring. Na zelf ontsnapt te zijn, hebben we ook nog gekeken hoe de groep na ons een recordtijd neerzette.
5 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Familie uitje
Het was onze eerste ervaring met een escaperoom en we vonden het heel leuk. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg leuk om te doen met je gezin of vriendenkring.
4 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapping
Nee, wij zijn niet binnen de tijd ontsnapt. Eindtijd 66 minuten. Dit waren 66 minuten zweten, denken, lachen, nog eens denken, juichen, balen, gieren van de lach, verbazing, vertwijfeling en tenslotte; vrijheid.
Hulde aan de bedenker en uitvoerder van de Veluwse Escape Room te Nunspeet. Absolute aanrader voor een leuke middag hersengymnastiek.
3 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellenfeest
Op zaterdag 26 maart voor het vrijgezellenfeest van mijn zoon naar jullie escape room geweest.
Na de prettige ontvangst hebben wij onze groep van 10 personen opgesplitst in 2 groepen.
De puzzels in de kamer waren leuk en goed doordacht, voor een aantal waren de puzzels een fluitje van een cent maar voor de meeste moesten zij hun hersenen laten kraken.
Prima ervaring en we zijn benieuwd naar de nieuwe kamer.
2 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Rustig en gezellig puzzelen
Een goede sfeer met prettige ontvangst door Rianne. Er was een kleine proefpuzzel vooraf voor degenen die niet eerder een escape hadden gedaan. Ook was er wat te drinken. De kamer is goed doordacht en met de tablet kun je zelf beslissen wanneer en of je hulp inroept. Puzzelt wel zo rustig. Ook na afloop werd tijd genomen om wat uitleg te geven en na te praten. Ben benieuwd naar de 2e kamer die over enkele maanden komt.
2 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Niet voor kleurenblinden
Prima ontvangst door Henk en gaaf om eens met een multifunctionele 'klok' te werken. Ons kleurenblinde teamlid koste ons 3 minuten!
2 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Nunspeet
We hebben een leuke en verzorgde avond gehad. Prima ontvangst en een uitdagende en mooie room
26 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend en verrassend
De ontvangst was uitstekend, erg vriendelijk personeel en uitstekende uitleg inclusief een proefpuzzel vooraf. Het was onze tweede escape room, en deze bleek uitdagender dan vooraf gedacht. een dikke 10!
21 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een leuke en verrassende ervaring
Wij zijn met ons team naar de escaperoom in Nunspeet geweest.
We werden vriendelijk ontvangen en het spel was heel leuk opgezet met erg leuke hersenkrakers. Zeker een aanrader!
16 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende escaperoom met prachtige puzzels
Met onze vriendengroep werden we hartelijk ontvangen door één van de enthousiaste medewerkers. Door de duidelijke uitleg van de spelbegeleider konden we snel en zonder verwarring beginnen aan onze uitdaging: ontsnappen uit de Escape Room Veluwe Nunspeet!

De escaperoom heeft vele en prachtige puzzels die je met je team op moet zien te lossen. Een uitdaging die tijdens het spel voor plezier, samenwerking en gezelligheid zorgt.

Ik zou deze escaperoom aanraden aan iedereen die eens een escaperoom wil spelen. Ook de ervaren spelers hebben aan deze escaperoom ECHT een uitdaging.

Na een leuk spel met de vriendengroep hadden we nog even tijd om wat te drinken.
13 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super avond gehad!
Een erg leuk ontvangst!
De puzzels waren moeilijk maar erg leuk en uitdagend. En achteraf nog even napraten.... al met al een zeer geslaagde avond.
8 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuke ontvangst
Ontvangst is echt super, vooral ook de terugkoppeling achteraf. Puzzels zijn moeilijk maar wel te doen. Het werken met de tablet geeft leuke extra mogelijkheden. Het einde is er wel ineens, het is tijdens het spel niet echt duidelijk wat het einddoel is.
23 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinder escaperoom
Superleuk én spannend kinderfeestje hier gehad!
18 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
We hebben echt een heel leuke tijd gehad in de escape room! Het begon al met een heel gezellig en warm ontvangst, ook heel ontspannen. In de escape room hebben we het ook naar ons zin gehad. We kregen goede tips op het juiste moment (dus niet te vroeg, maar ook niet te laat) en hebben goed samen weten te werken. Met nog 8 minuten en 58 seconden op de teller stonden we buiten, waarna we ook nog een heel gezellige afronding hebben gehad. Zeker de moeite waard!
4 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ontvangst, goede eerste keer!
Het begon al goed met de ontvangst. Wat een aardige mensen!
Onze eerste ervaring was super. Leuke kamer met veel diversiteit. Een echte aanrader! Al is het alleen al voor de enthousiaste mensen die er zijn!
8 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Om nooit te vergeten.
Na een eerdere ervaring in een andere Escape Room, was mijn enthousiasme een beetje gedempt, maar ik ben blij om te zeggen dat Escape Room Veluwe dat weer helemaal heeft weten om te slaan.

De mensen die je daar ontvangen zijn heel aardig en geven een goede uitleg over wat je kunt verwachten. Verder Is de kamer zelf en de puzzels daarin heel slim opgezet. De meeste puzzels zijn uitdagend of eisen dat je een beetje anders denkt dan je zou verwachten. Verder is het hint systeem goed opgezet, zodat het niet echt de beleving breekt, maar wel kan helpen zodat je niet eindeloos vast blijft zitten met hetzelfde probleem.

Onze groep heeft in ieder geval de grootste lol gehad. Op weg naar huis is alles nog uitgebreid besproken en bleek ook maar weer hoeveel de teamwork eigenlijk geholpen heeft in het oplossen van alle raadsels.

Het enige minpunt dat ik kan bedenken zou zijn dat het een beetje galmt in de kamer, waardoor men al snel niet te verstaan is als meerdere mensen praten, maar nu zit ik heel erg mijn best te doen om iets te vinden wink-emoticon
Een beetje zachte sfeermuziek tijdens het uur zou misschien nog wat toe kunnen voegen, maar zoals het is, is het makkelijk 5 sterren waard.
3 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teambuilding
We waren met een groep van zes collega's. Leuk en goed om te zien en ervaren hoe de samenwerking binnen het team is. Iedereen was enthousiast. Fijn dat er na afloop gelegenheid was om even na te praten.
30 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Het 'beste' komt boven...
Met een eigenlijk iets te grote groep mannen lekker een uurtje puzzelen en strijden om buiten te komen. Haantjesgedrag ten top :-) En dus... geen succes. Mooie ervaring en oefening in teamwork (of niet dus..)
Zeker aan te raden!
16 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
erg leuk
14 okt geweest was erg leuk . leuke ontvangst , gelijk gezellig.
best moeilijk. leuke ervaring.
leuk familie uitje,
16 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon DOEN! Je zult er geen spijt van krijgen!!
Echt super leuke ervaring, ga erheen en laat jouw hersens kraken!! Ik wilde na een uur helemaal die kamer nog niet uit, ik wilde meer puzzels!!
15 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
eerste keer
Super ervaring. Onze eerste escaperoom. Leuk opgezet. Verder nog geen vergelijk maar smaakt naar meer.
28 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom zoals het hoort te zijn!
Afgelopen vrijdag gingen we weer op pad. Ditmaal naar Nunspeet. De vrouwen van onze groep waren al geweest en waren uitgenodigd om mee te kijken hoe de mannen het er vanaf brachten een erg leuk extraatje dat Nunspeet aan biedt!

Hele hartelijke ontvangst door open en vriendelijke hosts. Je voelt je meteen thuis en hebt er zin in.

De escaperoom zelf is er eentje zoals het hoort te zijn. Veel puzzels van een hoog niveau, lastig genoeg om je echt na te laten denken en soms ook bijna de handdoek in de ring te laten gooien.

Verwacht geen overdreven spannende effecten. Daar is bewust niet voor gekozen en heeft deze kamer niet nodig!

Voor iedereen een aanrader wat ons betreft. Uitstekende keuze, vriendelijke mensen, kortom de start van een leuk avontuur!
23 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en pittig
Als je denkt dat je een systeem hebt gevonden, is het toch weer anders. Leuke puzzels, interessante uitdaging. Leuke ontvangst.
28 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader, spannend en uitdagend!!
Leuke ontvangst, met goede uitleg. De puzzels zijn leuk, niet te gemakkelijk, afwisselend en erg uitdagend. Een aanrader om eens met een vriendengroep te doen
28 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig !!!
de 3 de keer dat we een escape room bezochten , de eerste was in Zwolle. Deze is totaal anders maar erg leuk! Aardig moeten puzzelen, maar zeker wel te doen, Henk is een zeer enthousiaste gastheer, en na afloop heeft hij alles nog even met ons doorgenomen, wat ook weer erg grappig was
30 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een leuke eerste ervaring met een escape room
Eindelijk een evenement dat niet alleen voor groepen maar ook eens voor 3 of 4 personen is. De Escape room in Nunspeet biedt deze mogelijkheid. We kregen een warme ontvangst en de gelegenheid iets te drinken. Er is een goede uitleg voor en na het spel. De puzzles zijn best wel pittig maar met wat hulp via een scherm en met onze speurhond , die soms uit schaamte de poten voor de ogen sloeg, lukte het ons toch wel aardig. Onze vriendin heeft het er nog over en wij zullen jullie zeker bij iedereen aanbevelen. Bravo, ga zo door!!!
30 jul 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Onze eerste ervaring met een escape room die erg leuk was. Leuke ontvangst, hartelijke mensen en een enorm leuk spel.

Op naar de volgende Escape Room!
18 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring
Erg leuke opdrachten en spannend van begin tot eind.
19 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Aanrader!
Erg leuke escaperoom die je steeds weer opnieuw verrast!
6 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Geweldig
Wij hebben deze escaperoom gespeeld met onze vriendengroep. Dit was echt een geweldige ervaring. Door samen te denken en te spelen proberen uit de kamer te komen. Deze ervaring was erg leuk, je werd van begin tot einde geboeid!
5 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldige eerste ervaring!
Gisteren naar de Escape Room Veluwe gweest. Mijn eerste ervaring überhaupt met een escape room maar wel ontzettend enthousiast geworden. Ontvangst was hartelijk, leuke huiselijk sfeer en erg aardig en enthousiast personeel. Was bang dat de we het niet zouden halen binnen het uur omdat het de eerste ervaring was maar met slechts 1.10 minuten over was het vooral spannend!! Ben erg enthousiast geworden om ook andere escape rooms af te gaan. Voor een locatie die nog niet lang bestaat was alles erg vakkundig en professioneel gedaan. De verassende elementen waren erg goed in elkaar gezet. Chapeau!!
4 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Erg leuk!
We zijn met zes personen naar binnen geweest en hebben zitten zweten en denken om er uit te komen. Leuke raadsels, opbouw en inrichting. Je word leuk in het verhaal gebracht met een verhaal waardoor je er al helemaal in zit. Wij zijn er in 59 min, dus net op tijd, uit gekomen. Het is zeker de moeite waard om hier heen te gaan! Erg tof, bedankt hier voor!!
2 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Op donderdagavond hadden wij onze eerste escape room ervaring. Aangekomen bij de locatie werden we zeer hartelijk en enthousiast ontvangen door de eigenaren. Er werd ons een goede uitleg gegeven over de escape room. Het was erg leuk opgezet en de puzzels / opdrachten waren ontzettend leuk en uitdagend. Kortom: een aanrader!
30 apr 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Dit gaan we vaker doen
Net de Escape room gedaan met z'n 6-en. Het is voor een ieder die van puzzels houdt zeker een aanrader om te doen. Zelfs na het spelen blijf je nog de hele avond er over nadenken :).
30 apr 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Leuk!
De ontvangst is erg hartelijk en gezellige mensen!
Het is leuk ingericht.
Leuke puzzels, zelfs aan de moeilijke kant en dat vind ik wel leuk, want je hersenen worden wel weer goed aan het werk gezet.

Ik vond het een leuke ervaring! Ga zo door! Bellen jullie als jullie 2e kamer open gaat in de toekomst ;) Wil graag weer testen.

29 apr 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Pittig!
Bij deze Escape Room draait het vooral om de puzzels, die soms behoorlijk pittig zijn. Je moet vaak echt out-of-the-box denken. Er zijn leuke technische grappen uitgehaald die ik bij andere Escape Rooms niet heb gezien. De ontvangstruimte is gezellig ingericht en er is een drankje beschikbaar om even te ontspannen. Zeker de moeite waard als je eens in de buurt bent!
29 apr 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Escape Room Veluwe
Zondagavond een try-out van deze nieuwe Escape Room gehad. Erg leuke ontvangstruimte, kamers zien er goed uit en waar het allemaal om draait.. De puzzels zijn leuk, afwisselend en vaak erg uitdagend. Uiteindelijk hadden we nog maar 32 seconden over.

Nog wat kleine verbeterpunten doorvoeren en dan hebben jullie iets heel moois staan. Bedankt en succes Henk en Rianne.
29 apr 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Veluwe Nunspeet
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
WOUW
Vanavond een try-out gehad in de Escape Room. Een (niet enge, maar toch spannende) uitdaging: een aanrader!!

De uitdagende puzzels, sloten en licht en geluidseffecten maken het tot een geheel. En twee minuten over is volgens mij best netjes ;)